Skip to content
Samsung höjer modegraden för Galaxy Note 3

Press release -

Samsung höjer modegraden för Galaxy Note 3

Samsung plockar upp metalltrenden genom att presentera två nya accentfärger för Galaxy Note 3 - Rose Gold White och Rose Gold Black

Stockholm den 10 december 2013. Som en del av Samsungs fortsatta arbete med att leverera innovativ teknologi och design med premiumkänsla, presenterar Samsung två nya färger till Galaxy Note 3. Modellen lanserades i september i färgerna Jet Black, Classic White och Blush Pink, nu utökas sortimentet med accentfärgerna Rose Gold White och Rose Gold Black. De två nya färgkombinationerna i roséguld är utformade för att matcha Galaxy Gear i Rose Gold samt erbjuda konsumenten en integrerad och stilmedveten Galaxy-upplevelse. 

Varje dag blir speciell med Galaxy Note 3 och Galaxy Gear

Galaxy Note 3 adderar glädje och funktion i vardagen och är med sin mjuka textur och skira stickning noggrant designad för att se bra ut från varje vinkel. En förbättrad visuell upplevelse, utvecklade multitasking-funktioner och den förbättrade S-Pen gör att Galaxy Note 3 främjar kreativitet och gör vardagslivet enklare, snabbare och roligare.

Galaxy Gear är den perfekta kompanjonen till Galaxy Note 3 och ger användaren friheten att välja hur, när och var de är uppkopplade. För att hitta rätt balans mellan en hög modegrad och funktionalitet har Samsung arbetat noga med materialval, färg och design för att skapa en riktigt bärbar teknologisk produkt. Galaxy Gear finns i sex färger utvalda för att tillgodose alla olika smaker – Jet Black, Oatmeal Beige, Rose Gold, Wild Orange, Mocha Gray och Lime Green.

Produktbilder och ytterligare information finns på www.samsungmobilepress.com

PRESSKONTAKT

Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 70 6044 451 / r.andersson@samsung.com

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER

PR-byrån Wenderfalck / +46 760 260 721 / samsung@wenderfalck.com


Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667