Skip to content

Press release -

Samsung Electronics lanserar Business Core Printing Solutions, utskriftslösningar för små och medelstora företag

Hjälper företag att maximera vinsten från små resurser

Stockholm, 21 november 2013 – Samsung Electronics lanserar Business Core Printing Solutions, utskriftslösningar för små och medelstora företag. De är utformade för att öka effektiviteten på arbetsplatser genom användarvänliga, serverfria utskrifter. Genom att integrera automatiserade utskriftsfunktioner kan små och medelstora företag hantera, skriva ut och dela dokument med större effektivitet och smidighet.

Business Core Printing Solutions gör det möjligt för företag att uppfylla sina specifika behov för dokument- och utskriftshantering , samtidigt som de erbjuder hög säkerhet, maximerar produktiviteten och minimerar kostnaderna. Installation och drift säkerställs även utan en server.

Skriv ut säkert i molnet med Cloud Connector

Lösningen gör det möjligt att scanna och skriva ut dokument till och från molnet på ett säkert sätt. Det behövs inte någon separat server då Cloud Connector stöder flera molntjänster, inklusive Microsoft SharePoint Online och Google Drive. Filformaten som stöds är pdf, tiff och jpg, och framtida uppdateringar ska inkludera anslutningar till tjänster som Evernote, SkyDrive, Dropbox och Box.

Inga onödiga utskrifter med SecuThru Lite 2

Lösningen ökar dokumentsäkerheten genom användarverifiering. När ett dokument skickas till skrivaren skrivs det inte ut förrän användaren verifierat utskriften. Dokumenten krypteras för ökad säkerhet och placeras i kö innan de skrivs ut. SecuThru Lite 2 gör det möjligt att, serverfritt, hämta utskrifter från upp till tio enheter och tillåter upp till 500 registrerade användare för att tillgodose hela skalan av små och medelstora företag.

”Samsung erbjuder nya affärsverktyg som tillåter företag att utvecklas till smartare verksamheter genom att kombinera avancerad teknik och konstant innovation med en djup förståelse för design och användarbeteende,” säger Pasi Koistinen, produktchef för skrivare på Samsung Electronics i Norden. ”Med Business Core Printing Solutions kan små och medelstora företag strömlinjeforma sin verksamhet för ökad effektivitet, allt till en lägre total ägandekostnad.”

Business Core Printing Solutions finns tillgängliga i två paket – Business Core Document Management Pack och Business Core Output Management Pack. Båda alternativen innehåller ytterligare funktioner som gör det möjligt för små och medelstora företag att effektivisera sina verksamheter. 

Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667