Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung delar Tim Berglings hyllningskonsert med världen

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2019 14:53 CET

Under torsdagseftermiddagen kommer Friends Arena i Stockholm fyllas med fans och musikälskare för att hylla en av vår tids största artister, Avicii, på Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness, där intäkterna för konserten går till initiativ inom psykisk ohälsa och självmordsprevention. Mellan klockan 21:00-23:15 kommer Samsung Norden att visa livestreamen i sina kanaler för att dela musiken och budskapen med fans över hela världen.

Stockholm, 5 december 2019 – På torsdag eftermiddag kommer hyllningskonserten Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness att gå av stapeln på Friends Arena i Stockholm. Konserten innefattar allt från ett 30-mannaband till en samling av världens största DJ:s och artister som medverkar för att hedra minnet av Tim Bergling, en av Sveriges största artister genom tiderna, och öka medvetenheten om mental ohälsa.

Hyllningskonserten arrangeras av stiftelsen Tim Bergling Foundation där intäkterna går till initiativ inom psykisk ohälsa och självmordsprevention. Samsung Norden blev kontaktade av stiftelsen för att hjälpa till och möjliggöra en livestream av konserten till Aviciis miljontals fans runt om i världen. Hyllningskonserten visas, förutom i Aviciis kanaler på YouTube och Facebook, även på Samsungs svenska hemsida mellan klockan 21:00-23.15 ikväll.

Så ser du Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness
Huvudsändningen streamas live mellan klockan 21:00-23:15 torsdag 5 december 2019 i Aviciis kanal på YouTube och Facebook. Sändningen på YouTube visas även på Samsungs hemsida.

Länk för streamen: https://www.samsung.com/se/explore/experience/avicii-tribute/

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument