Följ Samsung Electronics Nordic AB

Rose Pink – den nya färgen för Samsung Galaxy S8 och S8+

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2017 10:29 CEST

Från och med denna vecka finns den efterfrågade nya färgen Rose Pink tillgänglig för Samsung Galaxy S8 och S8+ i Sverige.

Stockholm, 2 oktober 2017 – Samsung lanserar nu den femte färgen och utökar sitt sortiment av deras flaggskeppstelefoner Galaxy S8 och Galaxy S8+. Från och med denna vecka finns den nya färgen Rose Pink tillgänglig i butik i Sverige.

– Vi är glada över att kunna introducera Rose Pink till S8-familjen och hoppas att denna trendiga färg ska bli lika omtyckt som den är efterfrågad, säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för telekom på Samsung.

Paletten för Rose Pink är likt tidigare färger för Galaxy-serien inspirerad av naturen och är framtagen för att skapa en harmoni och en mjukhet till ytorna i glas och metall. Den ramlösa designen med Infinity-skärmen gör hela telefonen till en display med mjuk och följsam yta utan skarpa kanter. Samsung Galaxy S8 och S8+ har utöver den unika färgsättningen och designen utrustats med den allra senaste tekniken.

Båda modellerna har en avancerad kamera med en precis autofokus som ger klara och färgstarka bilder. I kombination med ökad ljuskänslighet i linsen möjliggörs även fotografering i mörkare miljöer. Därtill är de även utrustade med de populära Galaxy-funktionerna så som vatten- och dammtålighet (IP68), stöd för MicroSD upp till 256GB, Always-on skärm och snabb och trådlös laddning.

Senaste tillskottet av tjänster i Samsungs ekosystem är den mobila betallösningen Samsung Pay, som funnits tillgänglig i Sverige sedan april i år och är en av marknadens mest accepterade mobila betaltjänster. Telefonerna har även en mängd säkerhetsfunktioner för ökad användarvänlighet med Samsung Knox, fingeravtrycks-sensor, iris scanner och ansiktsigenkänning.

Utöver den nya färgen Rose Pink finns även telefonerna tillgängliga i färgerna Coral Blue, Midnight Black, Orchid Gray och Arctic Silver.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument