Följ Samsung Electronics Nordic AB

Phone House öppnar nya Samsung-butiker i Sundsvall och Helsingborg

Pressmeddelande   •   Nov 06, 2014 10:00 CET

Utökar antalet butiker med två nya Samsung Experience Stores i Birsta City och Väla Centrum

Stockholm – 6 november 2014 – Nu är det klart att Phone House och Samsung expanderar sin butikssatsning genom att öppna ytterligare två nya butiker i Birsta City, Sundsvall och i Väla Centrum, Helsingborg. Butiksöppningarna äger rum den 14 november respektive den 21 november.

Tidigare i år öppnades tre Samsung-butiker i Sverige, i Täby Centrum, Kista Galleria samt Emporia i Malmö.

– Butikerna i Sundsvall och Helsingborg är nästa viktiga pusselbit i vår långsiktiga butikssatsning. Det känns inspirerande att kunna erbjuda ännu fler konsumenter en genuin Samsung-upplevelse redan i butik, säger Björn Hansen, nordisk försäljningsdirektör på Samsung.

Samtliga fem Samsung-butiker drivs genom ett samarbete med Phone House. Tillsammans skapas ett nytt butikskoncept där besökaren möts av en shoppingsupplevelse som förenar butiks- och teknikinnovationer, som exempelvis Phone House egna säljverktyg som bygger på Samsungs surfplattor.

I butikerna hittar besökarna Samsung smartphones, surfplattor, wearables, tillbehör samt Multiroom-högtalare. 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument