Följ Samsung Electronics Nordic AB

Omslutande ljudupplevelse med Curved soundbar från Samsung

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2014 14:00 CEST

Designad för att ackompanjera Samsung Curved TV

Stockholm – 2 september, 2014 – Att Samsung satsar på en välvd framtid är ingen hemlighet. Nu tar företaget ut svängarna ytterligare och lanserar en välvd trådlös soundbar för att matcha utvalda modeller i Samsungs serie av Curved TV på 55 och 65 tum.

Denna soundbar kan med fördel placeras på en tv-bänk och användas som ett tv-ställ. Den kan också enkelt väggmonteras tillsammans med Samsungs välvda tv-modeller genom att fästa den underifrån på den redan väggmonterade tv:n, så att den svävar i luften.

Ljud i tre riktningar
Samsungs egen teknik ger ett detaljerat ljud med minimerad distorsion. Med stöd för 8.1-kanaligt ljud har denna soundbar även utrustats med två högtalarelement på sidorna som hjälper till att sprida ljudet i tre olika riktningar, vilket skapar ett mer omslutande surroundljud.

Den nya modellen har en iögonfallande design i borstat aluminium i svart och silver. På höjden mäter den 42 mm och den har samma radie som Samsungs Curved UHD TV. Allt för att skapa en så kraftfull ljudupplevelse som möjligt. Samtliga ljudfunktioner kan styras med hjälp av tv:ns fjärrkontroll.

HW-H7500 (svart) och HW-H7501 (silver) lanseras i oktober med ett rekommenderat butikspris på 7 000 kronor.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument