Skip to content

Press release -

Ny märkesverkstad för Samsungprodukter öppnar i Göteborg

Servicebutiken blir den andra märkesverkstaden för Samsung i Sverige.

Stockholm, 7 april 2015 – Idag öppnar Sveriges andra märkesverkstad för Samsungprodukter i regi av Nordic EASC AB. En servicebutik finns sedan tidigare i Kista utanför Stockholm och med den nya butiken vill man nu erbjuda kunder i Göteborgsregionen samma tillgänglighet och specialistkunskap för Samsungs mobila produkter.

Nordic EASC AB startades 2008 och finns idag i både Sverige och Finland. Med hjälp av samarbetspartners över hela landet erbjuder man service för bland annat mobiltelefoner, surfplattor och tv-apparater.

Besökare i Göteborgsbutiken kommer precis som i Stockholm mötas av en serviceupplevelse som förenar specialistkunskap med snabb hjälp. Tack vare ett nära samarbete mellan Nordic EASC och Samsung används endast originalreservdelar och servicebutiken kan ge tydliga besked om när produkten kommer vara klar. Om reparationsdelarna finns på lagret kan dessutom arbetet ofta utföras direkt, medan kunden sitter ner och tar en kaffe.

”Det känns väldigt spännande att öppna vår andra märkesverkstad för Samsungprodukter i Sverige”, säger Michael Andersson, VD på Nordic EASC. ”Det viktigaste för oss är att erbjuda våra kunder personlig och snabb service och med vår nya butik kan vi nu erbjuda ännu fler kunder vår specialistkunskap direkt i butik.”

”Vi är mycket glada över att Nordic EASC har valt att utöka sitt erbjudande och slå upp dörrarna till ytterligare en servicebutik. Det känns tryggt att våra kunder kan få personlig service i en märkesverkstad som är specialiserad på Samsungs produkter och vi är stolta över att nu kunna erbjuda det till våra kunder i Göteborgsregionen”, säger Pia Lindberg, servicechef Samsung Nordic.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, audio, smartphones, tablets, wearables, kameror, vitvaror, skrivare, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. Vi är också ledande inom Internet of Things, bland annat genom våra initiativ inom det smarta hemmet. Med 307 000 medarbetare i 84 länder har Samsung en årlig försäljning på 196 miljarder dollar. För att upptäcka mer besök www.samsung.se samt den officiella bloggen www.global.samsungtomorrow.com

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667