Följ Samsung Electronics Nordic AB

Nu kommer Samsungs mest kraftulla hemhjälp någonsin

Pressmeddelande   •   Okt 29, 2014 09:00 CET

Samsung utmanar återigen de traditionella hushållssysslorna och gör ett dammfritt hem till ett rent nöje. Med robotdammsugaren Samsung Powerbot VR9000 är du välkommen hem till framtiden.

STOCKHOLM, Sverige – 29 Oktober, 2014 – Som ett av Europas snabbast växande varumärken inom vitvaror och hushållsprodukter lanserar nu Samsung sin starkaste robotdammsugare hittills, Powerbot VR9000. Med upp till 60 gånger mer sugkraft än Samsungs tidigare modeller* och ett fullstort dammsugarmunstycke gör Powerbot VR9000 så att du behöver ta fram din traditionella dammsugare betydligt mer sällan.

Inte nog med att den nya robotdammsugaren är starkare än någonsin, den har också fått en helt ny design. Större hjul underlättar för Powerbot VR9000 att ta sig fram och över höga mattkanter och trösklar och de konventionella sidoborstarna är ett minne blott, vilket minskar risken att din robotdammsugare kör fast när du inte är hemma. Den har även fått förbättrad syn med fler sensorer som eliminerar döda vinklar. Smala stolsben är från och med nu en lätt match.

Det har hänt oss alla och det kommer säkert hända igen, vi välter ut ett saltkar eller går in med skorna på. Inga problem för Samsung Powerbot VR9000. Med funktionen Point Cleaning behöver du bara peka med den medföljande fjärrkontrollen på den yta du vill städa, så kommer din Powerbot VR9000 dit direkt. Du behöver heller inte vara orolig att din nya hemhjälp får slut på batteri efter att bara ha städat halva ditt hem. Powerbot VR9000 är nämligen så smart att den känner av när energin börjar ta slut och tar sig då tillbaka till laddstationen, innan den fortsätter städa på samma ställe där den slutade. Dammsugning har aldrig varit vare sig enklare eller roligare.

Samsung Powerbot VR9000 finns tillgänglig hos återförsäljaren MediaMarkt till det rekommenderade priset 9000 SEK.

*Testat och jämfört med Samsung VR10F71UCAC.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument