Skip to content
Mobila utskrifter snabbt och enkelt via NFC

Press release -

Mobila utskrifter snabbt och enkelt via NFC

Samsung lanserar ny färglaser- och multifunktionsskrivare för små- och medelstora företag

Stockholm – 27 augusti, 2014 – Visst låter det praktiskt att skriva ut direkt från din smartphone eller surfplatta? Med Samsungs två nya A4-skrivare är det fullt möjligt. De har nämligen stöd för NFC* vilket innebär att du enkelt kan upprätta trådlös direktkontakt mellan din mobila enhet och skrivaren. Det förutsätter att du har en smartphone eller tablet som också har stöd för NFC.

Multifunktionsskrivaren C2670 och färglaserskrivaren C2620 är båda anpassade för små- och medelstora företag. Skrivarna ger rena utskrifter, hög färgkvalitet och 26 svartvita utskrifter per minut, även om du skriver ut direkt via en mobil enhet. Tack vare Samsungs öppna plattform XOA-Web är det dessutom möjligt att anpassa och skräddarsy en egen lösning med mjukvara från oberoende utvecklare. Båda skrivarna har försetts med en pekskärm på 4,3 tum och med Samsung Easy Eco Driver minskas den totala energianvändningen.

Samsung har nyligen startat en LinkedIn-sida för sina skrivarlösningar, och även uppdaterat appen SmartCatalog som hjälper partners och återförsäljare att hitta rätt skrivare utifrån användares behov och önskemål.

De nya skrivarna C2670 och C2620 finns tillgängliga på marknaden under september till rekommenderade priser på 8 900 kronor respektive 4 100 kronor.

* NFC står för Near Field Communication (närfältskommunikation). Det är en standard för trådlös överföring av data.


Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667