Skip to content
Laptop med pekskärm: Bär mindre, gör mer med Samsung Ultra Touch

Press release -

Laptop med pekskärm: Bär mindre, gör mer med Samsung Ultra Touch

Använd tangentbordet eller pekskärmen. Med Samsungs nya bärbara Ultra Touch i 5-serien kan du göra både och. Du bestämmer vad som passar bäst.  

 

Samsung Ultra Touch 5-serien är baserad på det nya operativsystemet Windows 8. Det betyder att du kan växla mellan pekbaserad underhållning och produktivt arbete på en och samma enhet. Ultra Touch 5-serien har ett snyggt aluminiumchassi och en 13,3 tum stor skärm.

 

Startsnabb

Är datorn i viloläge väcker du den till liv på två röda sekunder. Tack vare Fast Start blir inte startsträckan längre än så och du kan snabbt ta vid där du slutade. Batteriet räcker i upp till åtta timmar, så det är möjligt att vara på språng hela dagen utan att behöva släpa med sig sladdar.

 

Inga trötta ögon

Ultra Touch är utrustad med en SuperBright-skärm. Det betyder att den är 40 procent mer ljusstark jämfört med skärmen på en traditionell bärbar dator. Så utöver bättre bildkvalitet blir det också möjligt att använda datorn utomhus. Den är också mer skonsam mot dina ögon när du sitter framför den länge.

 

Del av ett ekosystem

Operativsystemet Windows 8 gör också att Ultra Touch är kompatibel med Samsungs nya koncept ATIV, en produktfamilj som skapar ett eget ekosystem som ger samma användarupplevelse på smartphone, surfplatta och dator.

 

Ultra Touch 5-series är en smart-pc utrustad med en Intel CRV Core i5/i7-processor beroende på modell samt 500GB minne och Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM76). Den 13,3 tum stora SuperBright-skärmen har en styrka på 300nit. Den mäter 315,1 x 218,9 x 16,9~17,9 mm och väger 1,71kg/1,74kg (SSD/HDD). Finns i butik nu med ett rekommenderat pris på 9 500 SEK.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co Ltd, skapar fler möjligheter för fler människor i fler länder än något annat teknikföretag. Samsung har blivit världsledande inom hemelektronik genom att hela tiden tillföra innovation och nyskapande till sin produktportfölj med smart-tv, smartphones, datorer, skrivare, kameror, minneskort, hushållsprodukter och vitvaror. Besök www.samsung.com för mer information.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667