Skip to content
Innovativ 8-megapixels multimediamobil

Press release -

Innovativ 8-megapixels multimediamobil

Samsung breddar nu sin poduktportfölj med den ultimata underhållningsmobilen Samsung Innov8. Med 8-megapixelkamera, mobilt bredband, kristallklar 2,8 tums skärm och en lång rad multimediamöjligheter ges nu de mest kräsna användarna en helt ny upplevelse.

Med hela åtta megapixlar har den fotointresserade alla möjligheter med det särskilt fotoanpassade gränssnittet. Med åtta megapixlar i mobilen är du alltid redo att fånga ögonblicket. När du plåtar kan kameran känna igen leenden eller ansikten. Då tas bilden. Var bilden togs ser du i gps-taggningen. Under mörkare förhållanden lyser Innov8 upp med den extra starka fotolampan. Genom att kunna fotografera flera bilder efter varandra i sidled skarvar kameran dessutom själv ihop bilderna till ett panorama. Självklart stöder Innov8 videoinspelning - i VGA-upplösning.

Men Innov8 är också en multimediamobil baserad på Symbian. Rejält med minne och en fantastisk skärm ger Innov8 härliga förutsättningar att se på video, lyssna på musik, spela spel och att surfa på internet. Och då är det bra att mobilen stöder mobilt bredband på 7,2 megabit per sekund. Stöd även för wlan. Användarkontrollen förstärks med den optiska musen.

Mediaspelaren stöder de viktigaste formaten, inklusive divX. Musikentusiasten har tillgång till 3,5-millimetersuttag till hörlurarna, inbyggda högtalare och ljudförbättringssystemet DNSe 2.0.

Skärmen är 2,8 tum stor. Innov8 har 16 gigabytes inbyggt minne och möjlighet att bygga ut ytterligare. Spelen som medföljer är Fifa 08 och Asphalt 4. 3D-upplevelsen förhöjer.

Var är du nu? Svaret är inte långt borta. Med inbyggd gps får du positionen.

DLNA är en ny förkortning att lägga på minnet. Innov8 stöder den. De produkter som stöder DLNA och är hopkopplade via nätverket hemma kan dela med sig av innehåll till varandra. Om mobilen ligger på övervåningen och är kopplad till det trådlösa nätverket hemma kan bilderna visas på teven. Du kommer åt dem via tevens fjärrkontroll.

Samsung Innov8 är den ultimata underhållningsmobilen med nya möjligheter för mobil digitalfotografering. Symbians öppna S60-plattform lyfter multimediaupplevelsen.

Användaren får tillgång till en ytterst skarp kameralösning, där videokvalitet och surround-sound bidrar till biografkänsla. Mobilen öppnar en helt ny värld av digital underhållning, internetupplevelse och spelmöjligheter.

Delvis tillverkad i metallen duralumin, som används inom rymdteknik, är Samsung Innov8 en lätt tungviktare i underhållningsbranschen. Taltid på upp till 8,5 timmar (2,5g), 5 timmar (3g) och en vilotid på upp till 310 (2,5g), 330 timmar (3g). Innov8 finns i butik från och med november. Pris: 7600 kronor.

Mobilt bredband. 8-megapixelkamera med 2,8 tums LCD-skärm, 16 miljoner färger. Musik och videospelare, integrerade 3D-spel Asphalt och FIFA 08, fotoram, bild- och videoredigeringsprogram, optisk mus, stereo FM-radio, bluetooth, fyrbandsstöd och DNA-kompatibel. Stöd för videoformat: DivX, WMV, Real Player och MPEG4. Inbyggd e-postklient med stöd för Microsoft Exchange ActiveSync. Externa stereohögtalare. Symbian operativsystem S60. A-GPS teknologi, navigering och geografisk markering. Mäter 106,5 x 53,9 x 17,1 mm. Stereohörlurar och laddare medföljer.

Topics

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667