Följ Samsung Electronics Nordic AB

Information om Note7 och flyg

Pressmeddelande   •   Okt 20, 2016 17:00 CEST

Eftersom samtliga Note7-produkter har återkallats så har det i vissa fall införts restriktioner runt att ta med Note7 ombord på flygplan.

Även om Note7 inte hann börja säljas i butik i Norden så kan det finnas produkter även här. Vi förstår att förbudet mot Note7 på flygplan innebär besvär, men våra konsumenter säkerhet är vår högsta prioritet. Vi har löpande dialog med flygplatser och flygbolag i Norden och erbjuder support. Vi har även informerat flygplatserna om hur man särskiljer Note7 från andra Samsungprodukter eftersom det endast är Note7 som är berörd och alla andra Samsungprodukter är säkra att använda och även flyga med.

Om du har en Note7 eller om du har frågor runt detta så ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på 0771-726 78 64 (Öppet mån-fre 08:00-19:00, lör 10:00-15:00)

Så här skiljer du Note7 från övriga Samsungprodukter

  • Har produkten ingen tillhörande penna så är det inte en Note-produkt
  • Endast Note7 har en penna med en fjäder-funktion (toppen på pennan fjädrar ut om du trycker på den när den är intryckt)
  • Endast Note7 har en välvd fram- och baksida (tidigare Note-produkter har bara en sida som är välvd)
  • Laddningsporten på Note7 är lång och oval (USB Type C) istället för den vanliga laddningsporten på andra Samsungmodeller som är hexagonformad 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, kameror, vitvaror, skrivare, professionella skärmar, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument