Skip to content
Samsung presenterar nyheter på ISE i Amsterdam

Press release -

Samsung presenterar nyheter på ISE i Amsterdam

Stockholm den 4 februari 2014 – I Amsterdam inleds idag ISE (Integrated Systems Europe), världens största internationella mässa för professionella displayer och skärmlösningar för företag. Samsung presenterar som vanligt en rad nyheter, anpassade för publika miljöer såsom butiker och restauranger, kontor och konferensrum, flygplatser och hotell.

Andra generationens Samsung Smart Signage Platform (SSSP)
Samsungs Smart Signage Platform (SSSP) är en integrerad plattform för Digital Signage som inte kräver externa mediaspelare och effektiviserar driftsättningen vilket sparar både tid och pengar för användare och företag. Andra generationens SSSP erbjuder mer kraft och utökad funktionalitet som bidrar till ett mer kapabelt och integrerat system än sin föregångare.

  • Inget behov av extern hårdvara: Andra generationens SSSP möjliggör pekskärms- och videoväggar utan en extern PC.
    • Den nya generationens SSSP har en integrerad mediaspelare och MagicInfo, en mjukvara som gör det enkelt att hantera innehåll, vilket innebär att en interaktiv pekskärmsmiljö kan skapas helt utan en otymplig extern enhet.
  • Enkel utveckling av innehåll: Med hjälp av WebAuthor kan verksamheter själva byta innehållet som skärmarna visar.

Inbyggd WiFi-funktionalitet
Andra generationens SSSP levereras med integrerat inbyggt WiFi vilket bidrar till en lättare mobil hantering av innehåll och en enklare arbetsprocess.

  • Med ett integrerat inbyggt WiFi så skapas en trådlös koppling mellan en extern enhet och en installerad skärm för att kunna styra skärmens funktionalitet och innebär att användare kan dela innehåll på skärmen direkt från en mobil enhet.

Lösningar för handel
I dagens konkurrensutsatta detaljhandelsbransch finns det ett stort behov av lösningar som ger konsumenten en differentierad upplevelse i butiken och kan öka handelns intäkter.

  • Integrerad Digital Plattform: Samsungs lösning ger en intressantare upplevelse i butiken och en mer effektiv produktskyltning.
    • För återförsäljare innebär detta att de kan ersätta traditionell skyltning med Samsungs lösning och få en mer flexibel och mångsidig skyltning som är enklare att uppdatera och kontrollera.
  • Anpassningsbara mallar: Samsung gör det enkelt att sätta upp fantastiska skärmar med mallar som enkelt kan anpassas efter kundens behov, för att visa exempelvis menyer, priser och erbjudanden.
  • Realtids-uppdaterad lagerstatus: Återförsäljare kan med hjälp av Samsungs lösning MagicInfo koppla ihop lagerinformation med sin skärm för att få realtidsuppdaterad lagerstatus.
  • Interaktion med kunder: Kunder kommer att kunna bläddra bland produkter på en pekskärm och få detaljerad information i en utrymmeseffektiv miljö.

Lösningar för Hotell och restaurang
Inom Hotell- och Restaurangbranschen är underhållning på rummet en avgörande faktor för kundnöjdheten. Med Samsungs lösning LYNK™ SINC 3.0, så kan hotell ge sina gäster anpassat material på ett mycket smidigt sätt.

  • LYNK™ SINC 3.0: Är en IP-baserad widget-lösning, ett verktyg som tillåter hotell att utveckla och redigera material för sina gäster.
  • Personliga rekommendationer: Hotell kan skapa menyer för exempelvis hotellinformation, närliggande sevärdheter, restauranger med mera.
  • Skräddarsydda meddelanden: En realtidsfunktion som tillåter hotell att skicka personliga meddelanden till en enskild gäst eller en grupp av gäster.

Corporate Solution
Genom att använda Samsungs skärmlösningar kan företag skapa arbetsmiljöer för samarbete och förstärka sina budskap. Samsungs Magic IWB 3.0 tillåter två LFD-skärmar att agera som en enhet och gör så att användare kan samarbeta i en effektiv miljö och dela material med laptops och surfplattor.

  • Ökat samarbete mellan användare: Med Samsung kan företag erbjuda en engagerande upplevelse i form av en kostnadseffektiv pekskärmsteknik utan en extern PC och på så sätt skapa em interaktiv miljö och inspirera till samarbete i realtid.
  • Maximera effektiviteteten: Genom att använda Samsungs UHD LFD så kommer företag att uppnå högre effektivitet genom att kunna blanda video och data med input från upp till fyra olika enheter på en skärm.

Publika skärmlösningar
Enkel installation: Samsungs skärmar är ekonomiska, enkla att installera och använda utan en extern PC.

  • Hög prestanda i realtid: Samsung tar funktionalitet till videoväggar med lösningar som ger användare informationen de vill ha, när de behöver den. Viktig information kan visas på flera skärmar samtidigt i realtid.

En enkel videoväggslösning

  • Videovägg utan en extern PC: Med andra generationens SSSP så erbjuder Samsung en videoväggslösning för uppspelning och schemaläggning där en extern PC inte är nödvändig.
  • Sömlös installation: För att installera Samsungs enkla skärmlösning kopplas skärmen helt enkelt in med en DP-kabel och för att projicera en stor bild på väggen kopplas ett USB-minne in direkt i skärmen.
  • Styr alla skärmar från en central punkt.
  • Skärmarna har världens tunnaste ramar vad gäller videoväggar, endast 3,5 mm och innebär att företag kan skapa nästintill helt sömlösa videoväggar med en utmärkt upplevelse för åskådaren. (UDD-serien)

UHD LFD (Large Format Display)
UHD innebär fyra gånger högre upplösning jämfört med full HD och efterfrågan på UHD LFD skärmlösningar stiger. Samsung ämnar besvara detta behov med sin nya serie av UHD-lösningar i olika storlekar.

  • Hög detaljrikedom: Med Samsungs UHD LFD skärmlösningar så kan företag visa fyra gånger högre detaljrikedom jämfört med FHD, lösningen lämpar sig väl för butiker med hög standard som vill ge sina kunder en högkvalitativ bildupplevelse.
  • Fyra bilder: Företag kan dela in skärmen i fyra delar, vilket passar utmärkt för videokonferenser och visningar av presentationer, där information samtidigt kan delas till flera uppkopplade datorer. 

PRESSKONTAKT

Erik Juhlin (smart-tv, audio, it och b2b)     +46 703 355 874  e.juhlin@samsung.com
Rickard Andersson (telekom, kamera och laptop)  +46 706 044 451  r.andersson@samsung.com
Louise Ekman (vitvaror)   +46 705 222 117  louise.e@partner.samsung.com 

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung  

TESTPRODUKTER

PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com

 

Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667