Följ Samsung Electronics Nordic AB

CES 2016: Samsung presenterar revolutionerande nyheter

Pressmeddelande   •   Jan 05, 2016 23:30 CET

Bild och Ljud i fokus när Samsung visar upp sina produktnyheter på CES-mässan

Samsung SUHD 2016
Årets serie SUHD-TV från Samsung höjer ribban ytterligare

Den nya serien SUHD-TV från Samsung erbjuder den mest levande bildkvaliteten, stilrena designen och de smartaste funktionerna någonsin. Quantum-Dot skärmen ger en kraftig ljusstyrka, exceptionell kontrast och levande färger som är det bästa Samsung någonsin kunnat erbjuda. Med nya 10-bitars Quantum-Dot-display sätter 2016-års serie SUHD-TV en ny standard för marknaden med sin 1,000 nit HDR som skapar en djupare kontrast mellan ljusa och mörka bilder och har ett färgspektrum på upp till 1 miljard detaljerade nyanser. Ultra Black-tekniken hjälper till att reducera ljusreflektioner på tv:n och på så sätt förbättra svärtan. I serien släpps också KS9500, Samsungs Bezel-less design, vilket möjliggör en snygg design från alla vinklar. 2016-års smart-TV erbjuder en samlingspunkt för allt innehåll man vill se. Genom Samsung Smart Control remote kan man navigera på ett enkelt och smidigt sätt.

Smart Hub
Smart Hub gör det snabbare och enklare att hitta favoritunderhållningen direkt i tv:n

Det nya användargränssnittet för Samsung Smart TV, Smart Hub, är utvecklat för att man på ett enkelt och snabbt sätt ska kunna nå all sin favoritunderhållning på en och samma plats. Med det nya användargränssnittet kan man skräddarsy sin hemskärm för snabb tillgång till det allra viktigaste direkt vid uppstart av tv:n. Den tillhörande fjärrkontrollen Smart Control Remote fungerar också direkt med de flesta externa bildkällor som kopplas till tv:n, såsom t.ex. blu-ray-spelare eller settopboxar.

Banbrytande soundbar med ny teknik
Samsungs nya generation av ljudprodukter öppnar upp för fängslande 3D ljud i hemmet

Samsung presenterar idag de senaste ljudprodukterna, däribland en banbrytande ny soundbar, Samsungs första med Dolby Atmos®-teknik. Soundbar HW-K950 är även branschens första soundbar med två Dolby Atmos®-aktiverade bakre högtalare. Det totala soundbar-paketet levererar otroliga 5.1.4-kanalljud. Endast 5,5 cm hög och med en slank och elegant design med tre framåtvända och två uppåtvända högtalare som producerar ett rikt och fylligt ljud som är tillräckligt för att fylla ut ett helt rum. Samtidigt skapar högtalarna ett detaljerat ljud som bidrar till realistiskt bioljud som med stor realism kan återge ljudet av en pil som skjuts genom rummet. Soundbaren kopplas trådlöst till en subwoofer och de bakre högtalarenheterna - en praktisk och enkel lösning i vilket vardagsrum som helst.

WW8500 AddWash
Missa aldrig någon smutstvätt med innovativa tvättmaskinen AddWash

Har du någon gång startat en stor tvätt men sedan märkt att ditt favoritplagg eller några omaka par strumpor ligger kvar i tvättkorgen? Samsungs WW8500 AddWash är inte bara en toppmodern och smart tvättmaskin, utan också utvecklad för att lösa det problemet genom att du enkelt kan pausa och lägga in mer kläder under ett tvättprogram. Med ett knapptryck pausas tvättmaskinen och du kan direkt öppna en extralucka placerad i huvudluckan, stor nog för att lägga in allt från underkläder till jeans. WW8500 AddWash kan också styras och övervakas från din smartphone (Android och iOS) för att underlätta ytterligare när du tvättar. Med Samsungs Super Speed klarar WW8500 AddWash dessutom en vanlig tvätt på under en timme, utan försämrad prestanda. Innovativ teknologi som ecobubble™ och en Digital Inverter-motor gör tvättmaskinen effektiv, energisparande och tyst. Samsung fortsätter utveckla lösningar för att göra livet i det moderna hemmet både bättre och enklare för alla.

Gear S2
Två nya eleganta modeller av Gear S2

Samsungs nya smartklocka Gear S2 lanserades under hösten 2015 i två versioner Gear S2 och Gear S2 Classic. Nu lanserar Samsung två nya utföranden av modellen Gear S2 Classic. Samsung arbetar med olika samarbetspartners för att ständigt utveckla smartklockan för att göra den mer bekväm och användarvänlig. För en mer personlig och anpassningsbar upplevelse lanserar Samsung nu Gear S2 Classic i två eleganta utgåvor, den ena pläterad i 18K guld och den andra i platina. De nya utförandena ger användare möjligheten att anpassa klockan efter sin egen stil samtidigt som den lyfter fram klockans cirkulära design och de avancerade funktionerna. Tillsammans med de nya modellerna utökar även Samsung kollektionen av armband och bakgrunder till displayen. Den nya Gear S2 Classic kommer från februari att finnas tillgänglig i roseguldsram med ett elfelbensvitt läderband samt i platinaram med ett svart läderband.

Rek priser:
4999 SEK

Galaxy TabPro S
Hybrid-platta med Windows 10, optimerad för produktivitet och rörlighet.

Samsung visar idag upp den nya surfplattan Galaxy TabPro S, en riktig premiumplatta som kombinerar Samsungs ledande teknologi med operativsystemet Microsoft Windows 10. Genom att integrera de mest populära funktionerna från både laptops och surfplattor passar surfplattan utmärkt för användare som vill maximera sin produktivitet och effektivitet hemma, på kontoret eller på språng. Galaxy TabPro S är den första surfplattan, baserad på Windows med Super Amoled skärm med stöd för LTE Cat 6 för att ge den snabbaste och mest avancerade uppkopplade upplevelsen. Galaxy TabPro S erbjuder en skärm med otrolig bildåtergivning, en multitouch-skärm, djupare färgkontrast med 94 procent naturliga toner för att det ska bli en så realistisk färgåtergivning som möjligt.

Med förbättrade snabbladdningsfunktioner kan Galaxy TabPro S ladda batteriet fullt på bara 2,5 timme, och har en batteritid på upp emot 10,5 timme för en daglig användning. Med surfplattan medföljer ett fullskaligt tangentbordsfodral med pekplatta vilket ytterligare bidrar till användarvänligheten.

Fakta:Samsung Galaxy TabPro S är utrustad med den senaste generationens Intel Core M-processor, en Super AMOLED-skärm på 12 tum (2160x1440). Operativsystem Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Wi-Fi: 802.11 a//b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth® 4.1, NFC. RAM-minne på 4 GB, 128 GB/256 GB SSD. Galaxy TabPro S mäter 290.3 x 198.8 x 6.3 mm (693 g Wi-Fi). Batteri 5,200mAh. Batteritid: 10,5 timmar vid daglig användning, fullt batteri på 2,5 timmes laddning. Sensorer: Accelerometer, Hall, Light. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, audio, smartphones, tablets, wearables, kameror, vitvaror, skrivare, professionella skärmar, ssd, minneskort, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. Vi är också ledande inom Internet of Things, bland annat genom våra initiativ inom det smarta hemmet. Med 307 000 medarbetare i 84 länder har Samsung en årlig försäljning på 196 miljarder dollar. För att upptäcka mer besök www.samsung.se samt det officiella nyhetsrummet news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument