Följ Samsung Electronics Nordic AB

Bli omsluten av Samsungs nya Curved monitor

Pressmeddelande   •   Okt 28, 2014 09:00 CET

27 tums monitor i Full HD designad för gaming, film och underhållning

Stockholm – 28 oktober 2014 – Gillar du också tanken av att drömma dig bort ett slag, glömma verkligheten och fängslas av ditt favoritspel eller en bra film? Nu presenterar Samsung en ny Curved monitor på 27 tum som tar digital underhållning till en ny nivå.


En djupare spelupplevelse
Jämfört med en traditionell platt bildskärm ger en välvd skärm samma avstånd mellan ögat och skärmens alla delar. Den välvda formen överensstämmer med den naturliga formen på människans öga, vilket hjälper till att skapa en omslutande tittarupplevelse. En välvd skärm skapar även ett bredare synfält och en känsla av ökat bilddjup. Det skapar en 3D-liknande upplevelse, särskilt i spel som använder så kallade first-person-perspektiv, såsom racing, flygsimulatorer och avatarbaserade äventyrsspel. Utöver dubbla 5-watts högtalare är bildskärmen även utrustad med läget Game Mode som löpande justerar kontrast och färger samt minimerar eftersläpningar. Allt för att förbättra spelupplevelsen.

Skarpa färger nära verkligheten
Den breda betraktningsvinkeln på 178 grader optimerar bildupplevelsen från flera olika betraktningspositioner. Med kontrastration på 3000:1, en ljusstyrka på 350 cd/m2, djup svärta, kristallklar vithetsgrad och skarpa färger skapas sammantaget en verklighetsnära bildupplevelse.

För att inte distrahera användaren har S27D590C en minimalistisk, avskalad design som får bilden att se närmast tyngdlös ut. Skärmen passar alla olika typer av rum och kan fästas på såväl vägg som bord med hjälp av 100x100mm VESA-standardfästen. S27D590C finns tillgänglig i butik från november till ett rekommenderat pris på 3 800 kronor.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument