Skip to content
Adaktusson väljer Samsungs videovägg

Press release -

Adaktusson väljer Samsungs videovägg

Talkshowen Adaktusson på TV8 har fått en ny scenografi. Bakom programledaren sitter fyra stycken av Samsungs nya digitala skyltar, SyncMaster 400UX-ID, uppsatta som en videovägg.

- Naturligtvis ska ett modernt program med aktuella gäster ha det allra senaste, säger Thomas Hall, programansvarig på TV8.

Inför säsongstarten av talkshowen Adaktusson ville man förnya sin scenografi. Ett förslag var att bygga en videovägg. För det ändamålet kom man i kontakt med Samsung, som då presenterade sin allra senaste lösning på området, SyncMaster 400UX-ID, vilket är en 40 tum stor digital skylt med marknadens tunnaste ram om endast 11 millimeter. Den har även en inbyggd PC med nätverksanslutning, vilket gör att man kan gruppera flera SyncMaster 400UX-ID och låta dem samverka. Därmed gör den sig perfekt som videovägg.

- Vi valde att köpa fyra stycken SyncMaster 400UX-ID och lät bygga en videovägg bakom programledaren. Det blev en mycket bra lösning, säger Thomas Hall.

Just flexibiliteten och enkelheten är SyncMaster 400UX-ID:s stora signum. Den lösningen som Adaktusson har valt innebär att man har monterat skyltarna på en vägg med väggfästen. Till SyncMaster 400UX-ID finns även ett golvstativ/fot att placera skyltarna i. Detta är unik för Samsung och gör SyncMaster 400UX-ID perfekt för dem som vill skapa en digital videovägg vid, exempelvis, temporära utställningar, då videoväggen kan byggas lätt och snabbt.

- SyncMaster 400UX-ID är vårt flaggskepp inom digitala skyltar. Det är den snyggaste och mest flexibla vi har. Att TV8 har upptäckt dess användbarhet som studiodekor gör oss stolta, säger John Bünsow Lindén, nordisk produktmarknadschef för digitala skyltar på Samsung.

Topics

Categories

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667