Skip to content
Ny trio smarta mobiler från Samsung

News -

Ny trio smarta mobiler från Samsung

Full fart med Samsung Galaxy Express
Nu kommer Galaxy Express till Sverige och gör det supersnabba 4g-nätverket tillgängligt för en mindre peng. Upplev video och musik på en 4,5 tum stor skärm med minimal buffrings-tid tack vare streaming i hög hastighet. Och du kan titta länge tack vare ett kraftfullt batteri. Om du är en social person är Galaxy Express perfekt då den är som gjord för video- eller textchatt, eller delning av video, musik och annat.
 
Det finns plats för tusentals låtar eller bilder på Galaxy Express och med Jelly Bean, det senaste Android-operativet, allting flyter på när du växlar mellan de olika menyerna och applikationerna. Och tack vare 4g går det fort att ladda ner högupplösta bilder och annan media som dina vänner vill dela med dig. Det som tål att visas på en stor skärm kan trådlöst skickas upp på en Samsung Smart TV via AllShare Play. Eller till en platta eller smartphone.
 
Galaxy Express finns i butik från vecka 11 med ett rekommenderat pris från 3 995 kr.
 
Galaxy Young, den smarta telefonen med stil
Prisvärd, effektiv och chic, det är Galaxy Young i ett nötskal. Välj den färg som passar din stil bäst - vit, deep blue, wine red eller metallic silver. Den är smart också. Så smart att du bara behöver skaka på den för att uppdatera widgets och annat innehåll, exempelvis dina vänners statusuppdateringar på Facebook. Vill du dela innehåll med dina vänners telefoner, plattor, datorer eller andra enheter med wifi gör du det snabbt och utan problem. Skärmen är stor nog för att se på film och annan multimedia, men fortfarande liten nog för att lätt slinka ner i fickan. Den är utrustad med Jelly Bean, det senaste Android-operativet.
 
Galaxy Young finns i butik från vecka 14 med ett rekommenderat pris från 1 495 kr.
 
Sola dig i glansen av Galaxy Fame
För att bli berömd krävs inte bara att man har en utomordentlig fingerfärdighet eller kunskap, man måste dessutom låta andra veta hur bra man är. Galaxy Fame kan vara lösningen - det är en smartphone som hjälper dig att få spridning på det du skapat eller kan och vill visa upp. Dela med vänner och bekanta via blåtand eller genom att helt enkelt bara lägga den mot en annan Samsung-mobil som har funktionen S-Beam. Ringer någon när du är i full färd med att göra det som berömda gör, vänd bara på Galaxy Fame och ringsignalen tystnar. Den är liten och nätt med en skärm på 3,5 tum och har operativsystemet Android Jelly Bean.
 
Galaxy Fame finns i butik från vecka 12 med ett rekommenderat pris från 1 995 kr.
 
För mer information om Galaxy Express, Galaxy Young och Galaxy Fame, besök www.samsungmobilepress.com.

Topics

Categories

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667