Skip to content
Bokmässan 2014: Samsung sätter fokus på digitaliseringen av skolan

News -

Bokmässan 2014: Samsung sätter fokus på digitaliseringen av skolan

Partner till mötesplatsen Digitala Torget

Stockholm – 19 september 2014 –Digitala läromedel, finns det? Den och många andra frågor diskuterar Samsung på Bokmässan i Göteborg, som inleds torsdag den 25 september.

Samsung finns på plats som utställare för att visa upp den senaste tekniken för digital läsning. Men också som partner till Digitala Torget, ett eget område på Bokmässan som ägnas åt litteratur och berättande i det digitala landskapet. Skola, unga och bibliotek får extra uppmärksamhet med digitaliseringen som den röda tråden genom varje programpunkt.

– Digitala Torget är en utmärkt mötesplats för oss att interagera, samtala och lyssna på röster från Skolsverige. Kraven på digital kompetens ökar hela tiden. Det är viktigt att den svenska skolan får utvecklas i takt med sin samtid och inte halkar efter i digitaliseringen. Skolan måste på allvar integrera dessa moment på ett naturligt sätt i undervisningen, säger Joakim Abrahamsson, skolmarknadsansvarig på Samsung.

Bokmässan pågår mellan den 25-28 september. Samsung finns på plats i sin monter i direkt anslutning till Digitala Torget på plan 2 i hall F.

OM BOK & BIBLIOTEK
Bokmässan äger i år rum 25–28 september på Svenska Mässan i Göteborg och har Brasilien och den brasilianska litteraturen i fokus. Bokmässan är Nordens största kulturevenemang med 100 000 besök årligen.

Topics

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667